top of page

Hva burde jeg ha på/med meg?

Siden de fleste konsertene er utendørs, vil vi anbefale å ha med en ekstra genser og en regnjakke i tilfelle småregn. Det kan også være godt å ha med et sitteunderlag. Det blir kaldt i stenbruddet på kvelden, så her anbefaler vi å ha på lange bukser og en genser. I tillegg kan det være lurt med myggspray.

Må man ha med seg stoler eller noe å sitte på?

Til konserten i steinbruddet på lørdag er det satt frem benker til publikum, men det er også mulig å ta med egne stoler hvis man vil sitte mer komfortabelt, og det anbefales å ha med sitteunderlag hvis det blir kjølig.

Er det mulig å kjøpe billetter i døra?

Det er mulig å kjøpe billetter med kontanter eller Vipps ved inngangen til konsertene. Det gjør det lettere for oss hvis dere allerede har kjøpt billetter på forhånd:)

Hva skjer hvis det regner?

Vi vil legge ut informasjon her på hjemmesiden og på Facebooksiden og i tillegg sende ut en mail til de som har kjøpt billett dersom konserten blir flyttet.

Er det noen toalettfasiliteter?

Det er en utedo på Hvasser syd, som kan benyttes ved alle konsertene på Krøkle og Hvasser syd - husk i såfall å ta med dopapir! Til konserten i Bruddet på Brøtsø er det ingen toalettfasiliteter.

Hvordan kommer jeg meg til konsertene?

Bil til Bruddet: Når du kjører til øya Brøtsø fra Tønsberg, så kjører du over en bro fra Tjøme til Brøtsø. På Brøtsø fortsetter du å følge hovedveien (Brøtsøveien mot Hvasser) og da vil du etter kort tid se skilting til Bruddet på høyre side. I tillegg vil det stå en person i refleksvest ved veien for å markere stedet fra en halvtime før konsertstart. Se kart nedenfor.

Parkering: Det er parkering ved Bruddet på Brøtsø, ved Hvasser kirke, ved Havbakeriet (begrenset med plasser) og på Oppegårdsveien parkering på Hvasser Syd/Krøkle. Se kart nedenfor.

Kollektivt: Buss nr. 02 fra Tønsberg mot Tjøme/Hvasser. Nærmeste busstopp til Bruddet på Brøtsø er Landgraff busstopp, og til de andre konsertene er det busstoppet Hvasser skole. Det er ca. 5 minutters gåtur fra Landgraff til Bruddet på Brøtsø, og ca. 20 minutters gåtur fra Hvasser skole til Krøkle. Se kart nedenfor.

Praktisk info: Information
Praktisk info: Pro Gallery
bottom of page